Subaru Aalsmeer
  Onze vestigingen

Subaru Aalsmeer

Lakenblekerstraat 62 1431 GG AALSMEER (0297) 34 71 70 0297 34 36 36

 

100% RECONDITIONING

Als u een gebruikte Subaru koopt wilt u uiteraard dat deze er als nieuw uitziet, en dat kan. Elke Subaru Approved Used Occassion wordt vakkundig gedurende een volledige dag naar absolute nieuwstaat teruggebracht en beschermd met Subaru’s unieke Glasscoating.Dit gebeurt aan de hand van een vast reinigingsschema dat wordt uitgevoerd door een professioneel reconditioning bedrijf.

Een jonge occassion lijkt op het eerste gezicht vaak schoon, maar bij nadere inspectie toont genoeg ruimte voor verbetering.

 

Stap 1: Wassen

De auto wordt volledig met reinigingsmiddel ingespoten, hierbij wordt geen enkel stuk van de carrosserie overgeslagen.

Met een zachte borstel wordt het vuil losgeschrobd van de auto. Met speciale reinigingsproducten wordt hardnekkig vuil zoals tectyl, vet en lijmresten losgeweekt, bijvoorbeeld bij de velgen, tankdop en motorcompartiment.

Na zorgvuldige reiniging van de auto wordt deze met de hogedrukreiniger afgespoten. Op elk detail wordt gelet, zo worden de wielen tijdens het schoonmaken meermaals gedraaid, en worden wielbouten met reinigingsmiddel behandeld.

 

Stap 2: Interieur

Het interieur wordt zoveel mogelijk verwijderd, en stoelen worden in de hoogste stand gezet om zo ook de rails schoon te kunnen maken. Ook op plekken zoals bij het reservewiel wordt het interieur minutieus gereinigd. Het leer wordt schoongemaakt en opnieuw geimpregneerd. 

 

Stap 3: Poetsen

Met een zeem wordt de auto afgedroogd. Bij een witte auto als deze is goed te zien dat er op de lak nog veel vastgeplakt vuil aanwezig is. Zonder verdere actie kan dit vuil in de lak trekken en deze beschadigen.

  1. De auto wordt eerst “geclayed”, hiermee worden deze vuilresten verwijderd.
  2. Na het clayen wordt de auto volledig gepolijst, dit gebeurt met meerdere polijstpasta’s. Dit komt de kwaliteit ten goede.
  3. Tenslotte krijgt de auto een Subaru Glass Coat-behandeling om de lak gedurende 5 jaar optimaal te beschermen.

 

Stap 4: Details

Om een auto optisch volledig naar nieuwstaat terug te brengen zijn de details van cruciale waarde. Op de eerste blik vallen deze zaken vaak nauwelijks op, maar hiet wordt het verschil gemaakt. Zo verwijderen onze detailers met een scheermesje de kalkaanslag die zich op de voorruit heeft opgehoopt en wordt de binnenkant van de velgen gereinigd door de wielen te demonteren. Ook krijgen de uitlaat en remblokken een kleine retouch. Steenslag en kleine krasjes worden vakkundig bijgewerkt en de kunststofdelen van de auto worden behandeld.

 

Het resultaat...

Na een dag waarin een op het eerste oog nette auto volledig is teruggebracht naar nieuwstaat is geen enkel stuk overgeslagen. Wij dagen u uit om de Subaru Approved Used auto's te onderscheiden van onze nieuwe auto's! Tot ziens in onze showroom!