Subaru Aalsmeer
  Onze vestigingen

Subaru Aalsmeer

Lakenblekerstraat 62 1431 GG AALSMEER (0297) 34 71 70 0297 34 36 36

 

SUBARU APPROVED USED

Een nieuwe Subaru voor het geld van een gebruikte Subaru. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het kan met de auto's die binnen het Subaru Approved Used programma vallen. Deze auto's voldoen aan een groot aantal eisen waardoor deze auto's in een werkelijke nieuwstaat verkeren, zowel technisch als optisch.

Elke Subaru Approved Used occassion voldoet aan de volgende voorwaarden:

  1. Gecheckt op 100 belangrijke punten

  2. Maximaal 5 jaar oud

  3. Maximaal 150.000 kilometer

  4. Dealeronderhouden en bekende historie

  5. Één jaar garantie en pechhulp in Europa (uitbreidbaar naar 2 jaar)

  6. Professioneel gereinigd en met Subaru Glasscoating behandeld

Nog niet overtuigd? Als eigenaar van een Subaru Approved Used occasion geniet u van nog meer zekerheid:

• Vervangend vervoer
De kans is klein, maar mocht binnen de garantietermijn een reparatie aan een Zes Sterren Selectie Subaru noodzakelijk zijn, dan wordt er voor vervangend vervoer gezorgd.

• Garantie-uitbreiding tot 2 jaar
Wilt u meer zekerheid? Bijvoorbeeld een garantie van 24 maanden. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor het 2e jaar betaalt u (met een maximum van 25.000 km) slechts € 395,-!

• Gratis hulpverlening
Mocht u onverhoopt met uw auto in binnen of buitenland stranden, dan is via één belletje gratis pechhulp* beschikbaar. Zonodig wordt vervangend vervoer geregeld.

*Alleen geldig in het 1e jaar.

• Kilometerzekerheid
Een Subaru Approved Used occasion heeft een door de Stichting Nationale Auto Pas (NAP) gegarandeerde kilometerstand. De auto heeft dus exact gereden wat er op de teller staat.

• Omruilgarantie
U heeft in het volste vertrouwen een keus gemaakt voor een Subaru Approved Used occasion. Mocht er een aantoonbare reden zijn, dan heeft u het recht op omruil binnen 14 dagen of 1000 kilometer na aankoop (vraag naar de voorwaarden).

• Gratis afleverpakket
Een Subaru Approved Used occasion biedt veel rijplezier. Met het gratis afleveringspakket, bestaande uit lifehammer, 2 veiligheidshesjes, een gevarendriehoek en een ‘First Aid Kit’, wordt tevens een bijdrage geleverd aan uw veiligheid.

• Vaste afleverprijs
Ongeacht prijsklasse, type of bouwjaar, rekenen onze dealers altijd een vaste afleveringsprijs t.w.v. € 695,- (incl. volle tank brandstof) voor een Subaru Approved Used occasion.

• APK goedgekeurd
Iedere Subaru Approved Used occasion heeft vlak voor aflevering een APK-keuring ondergaan en is dus ook van overheidswege (RDW) 100% verkeersveilig bevonden.

• Inclusief servicebeurt
Afhankelijk van de kilometerstand wordt elke Subaru Approved Used occasion afgeleverd met een door de fabrikant voorgeschreven kleine- of grote servicebeurt.

• Veilige banden
Subaru hecht zeer aan uw verkeersveiligheid. Daarom hebben alle banden van een Subaru Approved Used occasion een profieldikte van minimaal 4 mm.

Vraag ons naar details, voordelen en voorwaarden van een Subaru Approved Used occasion.