Subaru Aalsmeer

Veilig de winter door: Doe de wintercheck!

Subaru Wintercheck

De winter staat weer voor de deur en daarmee ook vaak slechte omstandigheden op de weg voor u en uw Subaru. Om de elementen zo goed mogelijk de baas te kunnen zijn, is het belangrijk dat uw Subaru in topstaat verkeert. De Subaru-dealer helpt u daarbij, hij zorgt ervoor dat uw auto goed voorbereid de strijd met de elementen aan kan. In Nederland, maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld richting de wintersport.

Subaru houdt speciaal voor het naderende winterseizoen een uitgebreide controle van uw auto: de Subaru Wintercheck. In de periode van 25 november tot en met 8 december staat de Subaru dealer volledig in teken van deze uitgebreide technische inspectie die ervoor zorgt dat u, uw passagiers en uw auto veilig de winter aan kunnen.

De Subaru Wintercheck bestaat uit een controle van 20 wintergevoelige punten. Er is extra aandacht voor de banden, het elektrisch systeem, de verwarming, de koeling en het zicht.

Normaal gesproken kost de Subaru Wintercheck € 29,95, maar middels deze uitnodiging kunt u de Subaru Wintercheck binnen de actieperiode gratis laten uitvoeren.

Duiken er pijnpunten op, dan geven wij u een vrijblijvend reparatieadvies, inclusief kostenindicatie. Ga naar mijn.subaru.nl/winter en log in op uw Wintercheck actiepagina. Hier is het mogelijk om uw Wintercheck te activeren waarmee deze voor u gratis wordt (waarde € 29,95).

Vervolgens vindt u op deze website ook een aantal tips en aanbiedingen voor extra winterpret, afgestemd op uw Subaru.

Subaru Wintercheck